Position som Pokerstrategi

 

Använda Position som Pokerstrategi

Placering i pokerbordet

Poker har olika former som Texas Hold’em, Omaha och Omaha Hi / Low. Texas Hold’em är den populäraste formen av poker. Nästan alla online pokerrum erbjuder den här formen av poker. Position av spelare på online poker bordet påverkar hans framgångar i spelet. Detta har lett till utvecklingen av positionering som en typ av poker strategi. Detta är en av de viktigaste online poker tips till alla nybörjare som lär sig att spela poker.

Olika positioner på pokerbordet

Det finns tre olika positioner på spelaren i online poker bord med avseende på den knapp som beslutar vilka tjänster de stora och små blinds. Positionerna är tidig position, Mellan position och Late Position. Spelaren måste veta i vilket läge och spela därefter. Ibland i hettan av spelet, kan spelaren glömma på vilken position han är och kan därför förlora pengar på online poker rum.

Tidig position

Tidig position är den plats där den person som sitter precis bredvid den stora mörken. Denna ståndpunkt kallas ofta som “Under the Gun”, eftersom han ska i första hand efter mörkarna. Denna ståndpunkt innebär att den person som har att göra i första hand kommer att förlora sitt överraskande inslag. Den motståndare som är att spela nästa känner sig för och kan ändra sin plan i enlighet med detta. Den UTG kan avgöra loppet av spelet med sitt första drag.

Mittläge

Den spelare som är bredvid mörkarna och UTG är de som är i mittläget. Denna position är relativt bättre än tidig position. Spelarna kommer att få en uppfattning om de åtgärder innan sin tur kommer. Spelarna måste ändå vara försiktiga med sina Late Position motsvarigheter. Spelarna i mitten position kan hamna i en “Kläm” situation. Spelaren kan försöka att satsa någon i tidig position, men han står risken för att den framförs av en spelare i sen position. MP Player kan utnyttjas av EP-och LP-spelare.

Sen Position

De kvarvarande spelarna efter den tidiga och mellersta läget är sen position spelare. Den sista spelaren att spela i en runda knappen. Spelaren före honom är “Cut off”. Denna position ger mest fördelar jämfört med andra positioner. Spelaren i LP har de bästa förutsättningarna att stjäla potten. Han skulle känna styrkan av andra spelarens hand av Temne årsskiftet kommer till honom. Ingen annan ståndpunkt kan erbjuda denna fördel. Den bluff kan kallas baseras på kunskap om värdet av andra spelares kort. Spelaren kan också Semi bluff för att någon spelare i andra positioner gånger och även att kontrollera takten i någon annan offensiv spelare. Semi bluff slutar med ett “fri-kort” för att försöka en annan bluff.

Positionering är av yttersta vikt

Spelarna måste spela med hänsyn till sin position och dessa online poker tips hjälper.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *